VACCIN COVID19 DUIVELS DILEMMA?

DUIVELS-DILEMMA? VACCIN COVID-19

Covid-19 Vaccin. Er wordt veel beweerd en geschreven over het hebben van een vaccin. Het wordt bijna een duivels-dilemma. De Duivel (regeringen, WHO, Bill Gates en consorten) hebben enge plannen met ons allen, een alles controlerend vaccin! Serieus of toch niet?

Ik trek hier een grens. Het ontwikkelen van een vaccin heeft a priori niets te maken met op macht beluste individuen!

(Hierbij ontken ik niet dat regeringen niet eng kunnen zijn, macht corrumpeert is mijn mening en staat en geloof moeten ten alle tijden gescheiden zijn). Maar dit volledig terzijde. Stof voor een ander blog)!

Er zijn verschillende manieren om een goed vaccin te kunnen ontwikkelen en dat duurt jaren. Er bestaan nog geen vaccins tegen HIV, SARS , EBOLA, COVID etc. Het zijn complexe virussen. Er zijn veel bedrijven/universiteiten/ziekenhuizen/ laboratoria bezig om te kijken of ze in staat zijn überhaupt een vaccin te kunnen ontwikkelen. Bij HIV is dat nog steeds niet gelukt. Maar tegen HIV zijn wel medicijnen uitgevonden die voorkomen dat je AIDS krijgt.

Dit betekent dat het heel goed denkbaar is dat de best mogelijke uitkomst zou kunnen zijn dat er een medicijn wordt uitgevonden wat de complicaties bij Covid19 wegneemt. Niet de besmetting maar de gevolgen. Niemand hoeft bang te zijn dat er lukraak een vaccin in zijn arm wordt gespoten. DAT GEBEURD NIET. Niet zonder zeer lange uitgebreide testen. Dus mensen: STOP svp met doemdenken dat Duivelse Regeringen ons chemisch gaan onderwerpen aan een duivels vaccin! Gebeurd niet!

Ik heb een link toegevoegd van alle partijen die trachten een vaccin te ontwikkelen tegen o.a. Covid-19. Mocht er ooit een degelijk getest vaccin zijn dan mogen we blij zijn maar de moeilijkheidsgraad is nog te hoog. In plaats van bang te zijn en allerlei nonsens te beweren, laat je goed informeren. Ga eens met een echte viroloog in gesprek. Iedereen die mij kent weet dat ik niets heb met regels en autoriteit. Een anarchist pur sang.

Maar als er ooit (wat ik binnen een aantal jaar niet verwacht) een goed getest vaccin is, dan ben ik de eerste die deze neemt. Omdat het een beroerde ziekte is waar je vanwege de gevolgen ervan je leven lang invalide blijft of dood kunt gaan.

We mogen blij zijn dat er dagelijks zoveel gecommitteerde mensen bezig zijn te trachtten deze klote-ziekte onder controle te krijgen. Alle knappe koppen, virologen, laboranten bedankt dat jullie zo jullie best doen mensen beter te maken. Ik wil hierbij ook een applaus voor deze helden. De mensen die rijk worden door dit vaccin hebben hier niets mee te maken! Dat zijn profiteurs. Ik heb het over de mensen in het veld die dag en nacht bezig zijn met hoop. De hoop het dat ene stofje te vinden om ons van veel ellende af te helpen. Mensen wordt inderdaad wakker en blijf een beetje nuchter. Dit heeft niets met regeringen, Bill gate personen etc. te maken.

En wat er ook gaat gebeuren. Je bent verantwoordelijk voor jezelf en je omgeving. Zolang er geen vaccin of medicatie is gebruik je hersens. Bescherm jezelf zo goed mogelijk zonder volledig paranoïde te worden. Want ja het klopt: gewone griep en andere ziektes kosten meer doden per jaar dan Covid19 op dit moment daarom lijken alle maatregelen volledig buiten proporties en wellicht is dat soms ook zo. Maar de pest is : niemand begrijpt dit virus nog goed genoeg en er zijn heel veel mensen met veel langdurende naklachten waarvan we nog niet weten hoe dit afloopt. Dus totdat dit duidelijk is moeten we besmetting helaas heel serieus nemen.

Alle conspiracy denkers mogen reageren uiteraard maar ik kies er voor hier niet langer op in te gaan. Iedereen heeft recht op zijn eigen mening. Ik spreek alleen hier de hoop uit dat die meningen getoetst worden aan enige vorm van werkelijkheid en nuchterheid. Ik zal door het plaatsen van dit bericht waarschijnlijk 'vrienden' verliezen maar dat zal ik onder natuurlijke selectie scharen. Bedankt voor het lezen. Oh ja en de WHO is niet heilig maar ook niet duivels. Dus ook hier graag uw eigen hersenen laten werken. Lijst : https://www.who.int/publications/m/item/draft-landscape-of-covid-19-candidate-vaccines